ELAZIĞ / MERKEZ - Tevfik Yaramanoğlu İlkokulu

Tevfik Yaramanoğlu İlkokulu

Abdullahpaşa Mahallesi 265.Sokak No 8 Merkez/ELAZIĞ
Vizyon
Temeli sevgi ve saygıya dayanan, çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilen, öz güvene sahip, Üretken ve gelişmelere açık, teknolojiyi en iyi şekilde insanlığın yararı için kullanabilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Anayasamızda ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nda ifadesini bulan ilkeler başta olmak üzere çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak,insanlığın yararı için çalışacak, yönetimlerde söz sahibi,milli ve manevi değerlerine bağlı, aydın, dinamik nesiller yetiştiren bir kültür ve eğitim yuvası olmak.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)
Sabah: 08:40-12:05 Öğlen Arası:12:05-12:45 Çıkış:14:20
Ulaşım
İl merkezinden okulumuzun bulunduğu mahalleye her 15 dakikada bir otobüs seferleri yapılmaktadır. Ayrıca her 5 dakikada bir minübüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Elazığ ilinin batı kısmında yer alan ve Elazığ´ın en büyük mahallelerinden biri olan Abdullahpaşa Mahallesinde yer almaktadır.
Okulumuz il merkezime 7 km uzaklıktadır.