ELAZIĞ / MERKEZ - Tevfik Yaramanoğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Şiirler okundu, yarışmalar yapıldı, piyano dinletisi ve jimnastik gösteri yapıldı. Ayrıca tüm sınıflarımız dans gösterilerini sergilediler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Nis

Masal anlatımı yarışması Elazığ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Batur ve Masalmatik Evinden öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir.

Ramazan Ayı Etkinliği

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında günün anlam ve önemi belirtildi,şiirler okundu .

Ock

Bakanlığımızın belirlemiş olduğu dönem sonu faaliyet haftası planı çerçevesinde okulumuzda;

Bilgi yarışması ve kelime oyunları oyunu,

En sevdiğini paylaş,

Kermes,

Yetenek paylaşım saati,

Görsel sanat, Bilim ve Spor saati,

Hitabet oyunları,

Sosyal sorumluluk ve Kitap okuma,

Söyleşi:Tecrübe paylaşımı,

Komedi saati,

Yetenek paylaşım saati,

Oyun saati,

Dönem sonu gösterileri eğlenceli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirildi.

Ock

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi kapsamında 1.sınıflar arasında düzenlenen yumurta yarışmasına okulumuzun öğrencileri de katılmıştır. Okulumuz öğretmeni Abdurrahman Yıldırım koordinatörlüğünü yaptığı yarışmada öğrencilerimiz keyifli vakit geçirerek hem geleneksel oyunlarımızı devam ettirmiş hem de eğlenmişlerdir.

Ock

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında online "Kelime Yarışması" düzenlendi.

Ara

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda tüm sınıflarda sınıf seviyelerine uygun etkinlikler yapıldı, oyunlar oynandı.

Ara

"Nesilden Nesile Oyun  Köprüsü" projesi kapsamında Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları etkinliğine okulumuz öğrencileri de katılmıştır. "Yakan top" oyununda çocuklara İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİTde eşlik etmiştir. Çok eğlenceli ve zevkli geçen oyunlarda çocuklar çok eğlendiler.